AKP'ye ders vereceğiz

AKP

MHP Belediye Başkan Adayı Mustafa Pekdoğan, 30 Mart seçimlerinin tarihin en önemli seçimi olacağını söyledi. AK Parti'ye büyük bir ders vereceklerini belirten Pekdoğan, Türkiye'nin menfaatleri için MHP çatısı altında toplanılması gerektiğini söyledi.

PETROL- İŞ DESTEĞİ GELDİ
Petrol-İş Sendikası Genel Başkanı Mustafa Öztaşkın ve Şube Başkanı Recep Sefer MHP Belediye Başkanı Adayı Mustafa Pekdoğan’ı ziyaret ederek desteklerini ilettiler. Hükümetin, insan beyninde hafıza bırakmadığını, toplumu ayrıştırdığını ve ben bilirim mantığını beyinlere yerleştirdiğini belirten Pekdoğan, büyük Türkiye’nin artık uyanması gerektiğini bildirdi. Medyayı elinde bulunduran AK Parti’nin istediği gibi haber yaptırdığını ve sadece 3 televizyon kanalının gerçekleri ortaya çıkardığını belirten Pekdoğan, hükümetin yandaşlarına rant sağladığını, yandaş olmayanları ise tehdit ederek cezaevlerine gönderdiğini ifade etti.

HERKES TEK ÇATI ALTINDA OLSUN
Yerel seçimlerde görüşü ne olursa olsun herkesin tek çatı altında birleşmesi gerektiğini belirten Pekdoğan, AK Parti’yi indirmek için herkesle kol kola gireceklerini açıkladı. HP’li, Anap’lı, Demokrat Partili, hatta yapılan yanlışlardan sonra partisine ders vermek isteyen AKP’liler ile ortak bir fikir birliği yapacaklarını belirten Pekdoğan, “Bu seçimi kazanarak AKP’yi sandığa gömeceğiz” dedi. Kırıkkale’de de Beşir Atalay’ın kuklasına büyük bir ders vereceklerini hatırlatan Pekdoğan, belediyenin her ay 5 Milyon TL borç yaptığını ve bunun hesabını soracaklarını ifade etti.

HEP BİRLİKTE KAZANACAĞIZ
Yetim hakkı yiyen ve işçisinin haklarını gasp eden belediyecilik anlayışını yok olması gerektiğini belirten Pekdoğan, hep birlikte bir olarak, diri olarak bu seçimi kazanacaklarını iddia etti.
Son yaşanan yolsuzluk olayında hükümetin mağdur edebiyatıyla bize komplo yapılıyor açıklamalarına tepki gösteren Pekdoğan, kendilerine komplo, kendisinden olmayan hak adalet diyen bir yönetimin halk tarafından cezalandırılacağını açıkladı. Hükümetin, Türkiye’nin 1920’li senesinden bu yana milli sermayeleri olan bütün her yeri sattığını belirten Pekdoğan, ülkenin de elden gitmemesi için bu seçimin AKP’ye dur deme seçimi olduğunu bildirdi.

 



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız